26.05.2006 г., 20:39 ч.

Днес 

  Поезия
657 0 2
Познаваме се от час,
а дъхът ти вече гали
голото ми рамо.
Нещо ме привлича
към теб...
Какво ми направи,
че нямам сили да си тръгна?
Познаваме се от час,
а ми спря дъха
от първата минута...
Ръката ти се плъзва
по моята
и се вплита
в нежната ми длан.
Откъде се появи
такъв омагьосващ
и безумно красив...
познаваме се от час,
а ти се отдадох
за секунди.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??