Д Н Е С
Ако те настигне вчера
някъде във утрешния ден
и ако леко потрепериш
от спомена за днеска охладен,
помисли
и направи
така, че утре,
вчера
да държи във вчера
не утрешния,
а отминалия ден!
27 януари, 2003 г.
© Пламен Порчев Всички права запазени
От нас и нашите дела.
Благодаря!