23.09.2016 г., 17:21 ч.

Днес 

  Поезия
387 0 2

И Днес ще те превърна в хубав ден,
напук на облаците по небето.
От сутринта се чувствам окрилен,
а слънцето, от мене сякаш свети.

 

Усмивката ми, буди песента
на птичките. Дърветата танцуват.
Листата им трептят като крилца
и хубаво за днеска пророкуват.

 

Нахъсан съм за хубавия ден.
Такъв ще е, защото го желая.
Мечтите крачат весело до мен.
Самите те, за сбъднатост мечтаят.

 

От неизвестното не се боя.
Злото със цветя се побеждава.
Всички грешки, просто ще простя.
След прошка само смисълът остава.

 

Отключвам и отварям този ден.
Нахлува свежест в ясните ми мисли.
Копирайте идеята от мен.
Нека Днес, с любов да ни пречисти.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??