4.12.2007 г., 14:53 ч.

До мен ли си 

  Поезия
1056 0 39
Със мен ли си,
когато си далече?
Когато телефонът 
с дни  мълчи?
Когато ги очаквам
всяка вечер,
във сънищата,
твоите очи?

До мен ли си,
когато е самотна
душата ми
и пак наум крещи?
Когато думите
немеят?
И пълнят се
очите
със сълзи?

До мен ли си? -
аз питам,
но и зная,
ръцете ти
за мен шептят:
"Бленувам те!
Жадувам те!
Желая, сърцата ни
в едно да затуптят"

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??