"... до тук боли. Нататък не боли..."
Сърцето на април е бяло.
Дъждът е същият - като преди.
Дали е край или начало?
До тук е нощ. Нататък са звезди.
Дъждът не може да забрави.
Дъждът не може да прости.
"Обичам те" е просто лава.
До тук е огън. После не гори.
Април е най-зелен във сряда.
Дъждът във вторник е голям.
На дъжд мирише днес земята.
До тук е обич. После ли? Не знам.
Защото все се губя, губя...
Ще си намеря друг компас.
Мъглите ще ме излекуват.
До тук сме ние. После само аз.
харесах го, авторът му е Калин Донков!!
голям поклон!
© ПОСЛЕДНА Всички права запазени