25.04.2005 г., 23:50 ч.

Добре дошъл 

  Поезия
1409 0 1
Добре дошъл
на пира на безумците.
Не сядай
тук сме прави винаги
и истината се оплита в многодумие,
променя се
непредвидимоклиматна.
Добре дошъл,
разпервай си ръцете,
аршините са само за нещастници...
Надясно в коридора
е клозетът.
Разтягай мерките.
Разтягай ластици...
Яйцето е преди кокошката,
а патиците
са мръсници,
защото снасят златни грошове
единствено за майстора
на трици.
Добре дошъл,
тук няма цензура,
безумците са
гарваново черни,
жените им са
или в мензис,
или пастирки
на химери.

Добре дошъл...





© Румяна Симова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла Руми!Както винаги и сега ме впечатли...искам да има повече "безумци",за които истината е нередвидима.Поздрав от мен Веси!
Предложения
: ??:??