4.07.2007 г., 8:53 ч.

Докажи й!!!! 

  Поезия
698 0 25

Наистина ли можеш?
Наистина ли няма да боли,
да изрежеш пострадалите места
от любовтта ни? Кажи?


Наистина ли ще стане бързо?
Не ми казвай пак, че бързаш...
Ела, докажи й на нея, на любовтта,
че един за друг сме създадени с тебе!!!


Тя не търпи оправдания!
Тя няма да прости небрежността ти!
Тя няма да позволи да я караш да чака...
Хайде, направи го сега! Докажи й!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??