Нека се обичаме спокойно,
не дълбай с въпроси „докога?"
Тя, Любовта, е тайнство -
както бурно ни връхлита,
тъй напуска нашите сърца...
А може Тя, ненамерила брод,
да се спъне в заветния ход,
да приседне при нас спотаена,
да ни стопли с искра споделена?
Нека грабнем искрицата свята,
и се слеем - два различни свята...© Криси Всички права запазени