17.02.2017 г., 20:55 ч.

Докосни Луната 

  Поезия
665 2 8

 

Аз знам как се чувстваш,
около тебе е сиво,
животът те хруска,
недей, не унивай,
вдигни си очите,
погледни синевата,
не спирай, а тичай,
разпръсни сивотата,
засили се и скачай
да докоснеш Луната....

 

А.J

 

© Anje Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??