15.06.2011 г., 21:00 ч.

Докосвам те с дъх на лято 

  Поезия
1688 0 20

Докосвам те с дъх на топло лято

и аромат на цъфнали треви,

докосвам те с косите си от злато,

с топъл дъжд - виж, пак ще завали...

Докосвам те с усмивката на слънцето,

с изгряващата нежност на деня,

докосвам те, а любовта ми зрънце е,

което ще покълне в съня ти...

Докосвам те с прибоя на вълните

и със залеза на вечерта те галя,

и пръсти с твойте пръсти сплитам,

че лято е - на нежност днес ухая...

 

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??