21.07.2011 г., 21:50 ч.

Докосване в нощта 

  Поезия » Бели стихове
706 0 0

Самотните длани

Прегръщат нощта.

Изгарят без думи.

Усещам тъга.

Душата не плаче.

Аз искам така.

Пътуване в мрака - посрещам съня.

Студените капки.

Твоите сълзи.

Разливат мечтите.

Угасват лъчи.

Тръгваме бавно.

Тихо в съня.

Докосване нежно.

Тайно в нощта...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??