13.01.2005 г., 19:18 ч.

ДОЛЧЕ ВИТА 

  Поезия
856 0 1

Започна да вониш, животе сладък,

и плъзнали са червеи от теб,

и даже ангелите ми хранители,

избягали са на далеч.

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??