29.04.2017 г., 21:53 ч.

Домино 

  Поезия » Еротична
914 1 2

И чувам стъпките, които ме отвеждат
в твоя дом и твоето ложе.
Така и не можах пред тебе да съм горда,
нито силна,
зная го, ти можеш...
Да вземеш волята ми за момент,
разсъбличайки душата ми с всяка дума.
А когато върна съвестта си на следващия ден...
Няма друго, само аз съм друга.

© Корнелия Кристов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??