9.05.2006 г., 14:56 ч.

Дори 

  Поезия
785 0 1

Дори в съня за

теб мечтая...

дори тогава те желая...

Но ти не знаеш за това,

а трябжва ли?!

Защото ако ти кажа,

рискувам да съм

отново наранена

преди това пленена.

Омръзна ми да страдам!

Не искам повече!

Стига ми толкова!

Може би някой ден

ще ти призная,

колко много те харесвам,

но до тогава ми

остава само да мечтая...

да ми отвърнеш със

същото и ти!

Да не ме залъгваш

както другите с

глупави лъжи!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??