5.05.2006 г., 14:14 ч.

дори да няма шанс за нас 

  Поезия
716 1 0
По улиците на града вървя сама
и си мисля аз за теб, за любовта,
на моето лице блести една сълза,
сълза сама, изплашена от любова...
и гледам аз натук, натам,
а любовта за мен е само блян
и само теб обичам аз,
дори да знам, че няма шанс за нас...

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??