7.04.2006 г., 22:49 ч.

Друг път 

  Поезия
739 0 4
Бавно и тихо ме събличаш.
Покоряваш цялото ми тяло.
Нежни, любовни слова ми изричаш,
за да ме завладееш изцяло.
Надяваш се, че ще се предам
и безрезервно аз ще ти повярвам.
Без да мисля ще ти се отдам
и с теб времето си ще прекарвам.
Не! Няма да стане така!
Не така лесно! Не изведнъж!
Ти вече не си моя съдба
и не си единственият мъж!
Забравих те! Край! Отивай си!
Не те искам в мойте мечти!
Път и без тебе вече открих,
път с любовта и просторите чисти!
Път - друг! Път - различен!
Път, по-верен, по-лесен.
Път, не така криволичещ
и не така дълъг и тесен!
Път, покрит със усмивки.
Път, осеян с любов.
Път, без никакви странични отбивки.
Път, за мене толкова нов!
Ще тръгна по него с надежда
и с блясък невинен в очите.
И ще се моля да ме отвежда
далеч от теб, скръбта и лъжите!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Радвам се да чуя/прочета нещо хубаво за творбите си!
  • Не хубаво,а много,много Хубаво!Успех!
  • Благодаря за съвета, но това с пътищата е направено за по-голямо въздействие и до известна степен градация Въпреки това може и да го съкратя
  • Не е лошо!Според мен трябва да съкратиш някои от пътищата ,за да не се натрапва!Иначе е писано с чувство и си личи!
Предложения
: ??:??