27.08.2007 г., 12:54 ч.

другата 

  Поезия
666 0 2
Не искам да съм другата, но избор имам ли?
Приемам своята съдба да те обичам тайно от света.
Любовта ни не може да е грях, макар че всички ще ни обвинят, ако за нас разберат.
Kаквото и да правя, ти все при нея ще се връщаш,
в нейните ръце ще заспиваш, а аз сама ще осъмвам, но знам, че макар заспал в нейните ръце, мен в съня си ще търсиш, към мен ще бягат мислите ти.

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??