Следващия път ще бъда друга.
Другата ще бъде по-добра.
В полъха на спомена ще носи
отговорите на днешните въпроси
и в ритъма на техните следи
ще преподрежда себе си в света.
Другата жена ще бъде тази,
с по-добри умения да се разкаже.
© Николинка Станчева Всички права запазени