9.08.2006 г., 16:31 ч.

Другата жена 

  Поезия
1171 1 1
Тя има много имена,
но наричам я другата жена.
Казваш, че била по-мила,
а живяла ли е с теб така,
че да й се ще да умре.
Ще види оная другата
как слънцето ще залезе и
следващата, поредната ще покори
сърцето на любимя й.
Изплаках хиляди сълзи,
но осъзнах, че сега я чакат много дълги дни,
без него и никога няма да са сами.
Жал ми е за нея, да, жал:
не може тя да проумее
каква грешка е направила,
като го прие в нейното сърце.
Другата е винаги
по-мила и добра, но и тя
ще мисли за следващата,
по-красивата промяна с име
"Другата жена"

© Гери П Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??