14.12.2007 г., 20:27 ч.

Други сме 

  Поезия » Любовна
560 1 3
 Есента си отива тихо сега,
но не и раните в моята душа.
Късно е времето назад да върнем.
Други сме вече.

Втора серия няма нашият филм.
Лентата се свърши от лъжи и полуистини.
Втори шанс няма да ни се даде,
колкото и да искаме.
Втори епизод няма да има.
Любовта ни е пред своя край.
Чужди сме сега,
изгубихме любовта.

Време е живота отстрани да погледнем
и да признаем истинитe,
които винаги отричали сме.
Любовта отдавна умря в нашите сърца.
Изпари се неусетно тя.

Няма смисъл да продължаваме с тази игра.
Играем с чувствата си просто ей така.
Смисъл няма от тази лъжа,
че един за друг сме с теб на света.
Няма нищо помежду ни.
Остана само ненавист и горчиви думи.
Нищо няма между нас,
дори нежността избяга от нас.

Нека всеки да поеме по своят път.
Аз с друг. Ти с друга.
Да спрем да се подиграваме с любовта.
Плащаме си двойно за това ние сега.

Съдбата беше с нас несправедлива.
Обичахме се много,
но тя сега стои на пътя ни.
Животът ни събра
и точно той ще ни раздели.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??