25.12.2005 г., 18:06 ч.

Другите мъже 

  Поезия
773 1 1

Другите мъже ме искат, желаят ме без свян.
А ти защо се измъкваш от този сладък хазарт?
Не ме търсиш, не ме гледаш с очи,
не се възползваш от моята невинност,
не ме целуваш, не и както преди.
Другите мъже не ме смущават,
не ме държат будна през нощта.
Другите мъже не ме карат да изгарям,
с тях не чувствам топлина.
Другите мъже са еднообразни,
а ти си интересен експеримент.
Другите мъже са глупаци,
а ти си едно голямо дете.
Другите мъже не се подтискат, ако ме видят с други.
Другите мъже изригват и танцувам с тях до зори.
Другите мъже си пийват, но на тях не им личи.
А ти избухваш и се държиш като смешник.
Другите мъже не ме объркват, наясно съм с тях,
а ти главата ми завърташ и изпадам в екстаз.
Другите мъже ме искат, но аз не искам тях.
Те може и да са влюбени, но аз не съм влюбена в тях.
Другите мъже не ме интересуват, съществуваш само ти.
Другите мъже бързо ги забравям, а за мен един си ти.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • браво
Предложения
: ??:??