14.09.2023 г., 18:25 ч.

Думата добра 

  Поезия
174 0 0

думата добра 

солта е на живота 

и сред мрак зора

 

....................,.........................

 

друга подредба 

на думите: 

 

думата добра солта е

на живота и

сред мрак 

зора

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??