3.08.2010 г., 21:23 ч.

Думи 

  Поезия
2329 0 26

Думи напразно изказани

Нека сега не мълвим

Нека с чувства доказани

Думите ний  да редим

Дарба човешка са думите

Дарба от Бога дошла

И ето вървейки по друмите

Навсякъде с нас е речта

Думи са силна магия

Изречени с чувства и страст

С думи аз ще открия

В сърцето си сила и власт

В думи тъгата ще скрия

И няма сам да  тъжа

В думи душа ще измия

И отново ще се родя

С думи любов ще разкрия

И силни чувства доказани

С думи щастлива магия

С думи не напразно изказани

 

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??