25.07.2020 г., 10:58 ч.

Думи 

  Поезия
556 1 0

Кога ли от дума вятър ще стихне,

кога ли през думи ще преминем –

през буреносен облак, недокоснати,

проснати

в нашето собствено ложе...

© Велина Караиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??