12.08.2009 г., 8:08 ч.

Думи за теб 

  Поезия
568 0 2

Походката ти я забелязвам.

Движенията на тялото ти

ме очароват.

Впечатлявам се колко

нежно и интелегентно

ме ухажваш.

Закачките ти приятни ме интригуват

с теб да си приказвам

без притеснение, че нещо лошо ще ми се случи.

След опознаването на характера ти

винаги в теб ново откривам.

Пред теб ,безусловие се разкривам.

Любовта ми към теб е сигурна, не егоистична,

на разположение за твоето щастие.

Лошо не ти давам.

Особено се гордея от неразбираемите ти

постъпки към мен,

не провокирани от мен.

Обичам към теб - загрижеността

и любовта си.

Щом бавно и дълго

минават дните -

са се случили

различни, необичайни

нещта,

свързани с теб.

В тях има винаги

лошо, а след това

се влюбвам в емоциите

на щастието.

 

                                                                                                              Г.Ф.Т

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??