12.01.2007 г., 9:49 ч.  

Души и тела (песен) 

  Поезия
664 0 1

ДУШИ И ТЕЛА

Търся в нощта място за нас
под лунното небе.
Звездите ни канят във нощния час
и тишината ни зове.

Подай ми ръка, със мене ела
във моите мечти.
Очаквам това, очаквам те сега
както никога преди.

И оставяме душите и телата
да говорят мълчаливо вместо нас.
И една-единствена - Луната
е свидетелка на тази страст.

Милиони влюбени - нощ и ден
се съединяват във едно.
Аз ще бъда в теб, и ти във мен
в лунно легло.

И образите наши бавно се стопяват
като тъмни сенки във нощта.
Разделят се и се съедниняват
във ритъм, стар като света.
 

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??