16.12.2017 г., 18:56 ч.

Два елена 

  Поезия
512 1 4

Скачени над главите им, рогата

стърчаха като клони на върба,

отпиваха водата морно на брега

и се отъркваха в кората на дърветата.

Преплетоха роги едни във други

и поеха в пътя през гората,

там.. в зелено-мъхестата тъмнина –
 два елена пиеха вода.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??