31.07.2011 г., 21:16 ч.

Двама 

  Поезия
513 0 2

Ще изчакам.

Колкото е нужно.

С теб да бъдем двама.

Ще бъда ничия.

Ще бъда чужда.

Сама в голямата измама.

 

Ще изчакам.

Ти ще дойдеш.

Зная.

Ще те чакам,

с теб ще бъдем.

Двама.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??