26.11.2014 г., 22:36 ч.

Двама 

  Поезия
358 0 1

Двама

Двама тръгнали сме нанякъде

Двама разделени от бездна дълбока
Двама аз и ти вървим и надежда, че
ще се съберем крепи ни.
 
Аз и ти заедно вървим
Аз и ти пътя към вечността търсим
Аз и ти просто един сън
 
 
Щом очите ти големи погледна
В сърцето ми проникваш ти
Щом устните ти алено червени
Докоснат мойте, пренасят ме
В далечни приказни земи
 
Аз и ти заедно вървим
Аз и ти пътя към вечността търсим
Аз и ти просто един сън
 
Към неизвестността вървим
Но силен съм, защото си до мен
През огън и вода ще премина аз
 
Аз и ти заедно вървим
Аз и ти пътя към вечността търсим
Аз и ти просто един сън
 
Отведи ме в неизвестността
Покажи ми края на света
Силни сме, защото сме заедно
Неизвестното ще преборим
И начало ново ще сътворим
 
Аз и ти заедно вървим
Аз и ти пътя към вечността търсим
Аз и ти просто един сън
 
Аз знам ти си единствена
Аз знам не ще намеря друга
Безкрайността не ще бъде мъчителна
Щом ти си до мен, а аз до теб
 
Аз и ти заедно вървим
Аз и ти пътя към вечността търсим
Аз и ти просто един сън 

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво пътуване и добре поетично обрисувано. Хареса ми
Предложения
: ??:??