22.02.2007 г., 20:57 ч.

Двама 

  Поезия
1171 0 4
Двама

Двама души,
вървящи
ръка за ръка.
Две съдби,
споделени с любов.
Ясен поглед,
блестяща сълза,
пак от радост
отронена с зов
за любов.

Споделени мечти,
слети устни,
две усмивки
в път общ
ще вървят.
Вечно искащи
още и още,
в свойта нежност
и страст
да горят.

© Диляна Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??