10.08.2009 г., 0:00 ч.

Две ангелчета мили 

  Поезия
1025 0 14

Радост за сърцето ú даряват, сили -

две момчета свидни, внученцата мили...

Рожбички  пухкавелки, ритат с крачета,

колко са различни нашите момчета...!

 

Борето бъбривко, греят сините очи,

с батко е щастливко - по усмивката личи...

Ники е шавливко, рита, рита той безспир,

любопитно се надига и не знае  мир...

 

Ех, каква година... щастлива с благодат!

С рожбите безценни,  щастлив е този свят!

Две ангелчета мили топлят  ми сърцето...

мигом щом ги видя...  грейва ми лицето.

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??