4.09.2009 г., 0:19 ч.

Две души 

  Поезия
413 0 0

Когато те срещнах, си казах... "- Да, това е той..."
Този, който ще върне щастието в сърцето ми...
Сърцето изстрадало и преживяло толкова болка...
Болка, заради която надеждата е изчезнала...
Надежда за нов живот...
Живот, изпълнен с радост и усмивки... Но
знаеш ли какво е истинската любов?!
Изпитвал ли си я някога?!...
Любов чиста и непорочна...
Любов, изпълваща сърцето...
Сърце, което не спира да бие за теб!
... Мислиш, че щастлива съм аз, но грешиш...
Всеки изминал ден е изпълнен с мъка...
Мъка, породена от вечния спомен за теб!
Ти си в сърцето ми... в мислите ми... ти си навсякъде около мен!
Хвани ръката ми... и почувствай топлотата.
Погледни очите ми... и виж сълзите, стичащи се за теб.
Чуй сърцето ми... то крещи ОБИЧАМ ТЕ!

© Йорданка Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??