1.05.2008 г., 8:43 ч.

Две души 

  Поезия » Любовна
842 0 5
Грях безумен, грях на страдание,
грях, роден от любов помежду ни.
Две тела се прегръщат във мрака,
две души и неказани думи!

Две сълзи от любов преродени
и надежди изстиващи в нас.
Две съдби, две души разделени,
път за никъде има пред нас!

Две сърца във едно затуптяват,
грешна обич изгаря нощта.
Две души сами се предават,
обричайки себе си на самота!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??