21.04.2007 г., 9:21 ч.

Две влюбени очи 

  Поезия
700 0 2
Лежиш, прегърнал ме.
Нищо не мога да разгадая по погледа ти аз.
Така ми се иска да зная всичко,
но изглежда не е дошъл този час.
Ти не си влюбен - може и да греша.
Все пак аз те гледам с очите
на влюбена жена.
Понякога се опитвам да мисля логично,
да чувствам с ум, а не с душа.
Но всички опити се провалят,
щом почнеш да ме целуваш така -
както правиш го сега!
Всичко се завърта,
стомахът ми се преобръща на кълбо
и сякаш рояк пеперуди изхвръкват
и не ме оставят да спя.
Искам да те гледам хладнокръвно.
Да не мисля как ме докосваш
и галиш ти.
Нима някога бих могла да разбера
силата на чувствата ти,
щом те гледам с влюбени очи.
Толкова жени по този начин
са измамени.
Толкова сълзи по този повод
са изплакани.
Моля се и се надявам,
дори и в последния си час.
Да ме обикнеш така,
както обичам те и аз.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опитвам се да се развивам!Всеки си има върхове и спадове!Благодаря-ако го откриеш ми кажи!
  • Много са хубави стихотворенията ти , но като ги чета все имам чувството , че им липсва нещо.Но не мога да разбера какво.Като го открия ще ти кажа.Но ти се опитвай да се развиваш , а не да стоиш на едно ниво.
Предложения
: ??:??