1.05.2021 г., 15:10 ч.

Двойки 

  Поезия
426 0 1

в живота много
двойки пишат се и се
поправят — за да

 

гордост отрезвяват и
за да душеспасяват

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??