7.08.2020 г., 14:20 ч.

Двойна доза 

  Поезия
553 0 0

В менюто има само драма,

за всичко е виновна мама,

дайте двойна доза

тъга със глутамат,

вашият клиент е

пристрастен примат.

 

Щом пея фалшиво

и на нищо не свиря,

то как ще умра,

нима некрасиво?

Нима не на сцена

и с рокля червена,

с въздишка лека в средата

на фантастична соната?

 

Убийствен глад

и солов ад,

и най-накрая красотата

на блудкавия вкус,

медальон с олющена позлата

и в него кичур рус.

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??