24.07.2009 г., 10:59 ч.

Дядовата рецепта 

  Поезия » Хумористична
605 0 2

Чесън баба ми не дава.

Ама - инак ма задява.

Де бре, бабо, не така!

Де го попа без брада?!

 

Още! Искам още!

(тук баба изпада в екстаз)

 

Тъй от байо си да знаеш,

докат хапва Той, ще траеш!

Бобец ям със чер пипер,

но и леща с... пер чичер.

 

П.п. Със специални поЗдрави до буля Гицка :)

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Буля ти Гицка ти е благодарСКА!
    И умната с перния чичерец, момко, ей!
  • И,бобеца и лещата, вървят чудесно със лютив пипер.
    Е и малко чесън няма да навреди Баби!
Предложения
: ??:??