18.12.2011 г., 17:31 ч.

Дянков 

  Поезия » Гражданска
446 0 0

"Аз съм от "реформаторите" кални.

Правя пици за "старците феодални".

Хайде, от властта - беж!

Аз съм капиталистически келеш!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??