10.06.2005 г., 23:42 ч.

Дяволско желание 

  Поезия
1225 0 1

Как безумно и бясно препускаш с коня.   
Изпитвам диво желание да те догоня.
Носиш се като призрачно видение.
Влюбена съм в теб без съмнение.

Гласът те ме преследва нощем.
Луната ме облива със сребро и още
чувствам жарка топлина,
дяволско желание да съм с теб сега.
Да пия от сладките ти целувки,
да ме изгарят нежните ти милувки.

Вятърът диво развява косите ти
също като светкавица в мрака.
Дали и аз съм вече в мечтите ти
или трябва още да чакам.                                             

© Стела Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??