22.06.2007 г., 13:12 ч.

Дъх 

  Поезия
876 0 5
Дъх на алкохол,на цигари и трева...
Мирис на гуми,дъхът на смъртта.
Нищо не виждаш,но чуваш писъци и смях,
ти почти умираш,ама...дреме им на тях...
Надрусани,пияни,летят из небесата,
а ти береш душа,на някой стискаш ръката.
И мразиш се,че oсъзнаваш чак сега,
че е уникално тъпо...
Секунда щастие,за сметка на това,
което ти е адски скъпо.
И искаш да им кажеш да спрат веднага,
но сили нямаш и си казваш "Така им се полага."
Знаеш,че секунди ти остават,
но пак копнееш за трева...
Усещаш,че цигара ти подават,
и така умираш-с нея във уста.

© Няма смисъл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??