4.07.2007 г., 8:56 ч.

Дъх на детсво 

  Поезия
737 0 1
Дъх на детсво

Дишай. Не спирай да гониш паветата.
Слушай шума на липите.
Помниш ли, още от детсво, мечтите?
Смътно? Но помнят дърветата.

Вятър играе на жоменка с дните.
Питай го помни ли още,
малко момиче, което бе нощем
вечно във спор със звездите.

Есен ли е или просто е късно?
Есен е. Капят листата.
Виж как със тях си играят децата...
Да си голяма, май втръсва...

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " Есен е. Капят листата.
    Виж как със тях си играят децата." - ЧУДЕСНО Е !УСЕТИХ ДОРИ
    СВОЕТО ДЕТСТВО ... ПОЗДРАВ !
Предложения
: ??:??