16.10.2007 г., 8:58 ч.

дъхът ми спира 

  Поезия
740 0 9

където и да е

когато и да е
както и да е
появиш ли се
цяла засиявам
в очите ми
сълзи от радост
заблестяват
сърцето ми замира
дъхът ми спира
в очакване
да видя
да чуя
да усетя
че те има

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??