15.10.2007 г., 14:17 ч.

Дъжд 

  Поезия
454 0 2

Отвори очи и съзерцавай дъждовната нощ,
вдъхни дъжда и усети неговата мощ,
виж луната, надничаща над облаците,
ослушай се, чуй писъка на птиците.
Излез навън, нека вятърът развее косите ти,
погледни нагоре, нека дъждът отмие сълзите ти.
Протегни ръце, танцувай с облаците,
отпусни се, наслади се на миговете.
Нека всяка капка погали лицето ти,
нека всеки полъх отнеме болката ти,
нека всеки шепот ти донесе съня,
а нека всеки сън се превърне в мечта.

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??