24.09.2007 г., 10:28 ч.

Дъждовен Ден 

  Поезия
589 0 2

Имаш ли намерения да ме обикнеш 
в близките няколко години?
Защото увяхнаха вече цветовете ми,
презрял съм и презирам Думите.

Презрял съм от Чакане.

Изтля удоволствието ми на
ръба на изгаснала цигара.

В един...

дъждовен ден,
дъждовен ден,
когато
валяха думите ти
вътре в мен.


Виж как бавно

се
разпаднах
на
малки,
остри
частици...
Красиво,
кристално,
безкрайно
разпаднах се,
защото вече презрял съм от Чакане
и Изгнивам

в един...
дъждовен ден,
дъждовен ден,
когато
валяха думите ти
вътре в мен.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??