9.08.2007 г., 0:04 ч.

Дъждовен ден 

  Поезия
690 0 2
Дъждовен ден

Очаквани думи, неразбрани,
валящи в тъжен летен ден,
в капки тежки оковани,
а чадърът пак е уморен.

Смесени усмивки, покорени,
мокри в сладка тишина.
Улици, жестоко наранени,
валящи в бясна самота.

Аз и ти, замислени, отдалечени.
Всеки търсещ своята дъга.
От два свята, помрачени,
обречени на мъничко тъга.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??