23.09.2016 г., 17:28 ч.

Един списък 

  Поезия » Гражданска
607 1 1

Един списък

Попадна ми секретен списък,
от който свят ми се зави!
Душата ми нададе писък,
сърцето ми се натъжи!

Разбрах какви ни управляват,
че все са от едно Гнездо!
Как "Бившите" "Сегашни" стават,
че бившото е пак дошло!

Заблуда е, че има преход!
Въртим нещата в колело!
О, бившите нещата взеха
и става както е било!

Нещата при нас не са чисти.
Ний пак сме в техните ръце!
Това са бивши комунисти,
сменили своето лице!

Те пак са селски бабаити,
и водят  нашето хоро.
Престъпници са неразкрити...
Демек... какво било - било!?

Престъпниците в тая нация,
със сълзи плачат за лустрация!
06.07.2014г. Драгойново


 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??