Единственият конкурент,
единственият по-добър,
единственият оцелял,
единственият победил,
единственият, който чувства
вкуса на победата.
Този, който сложи началото,
този, който продължи,
не спря, довърши, победи.
Единственият, толкова желал,
победата, която не е сладка без жертви,
единственият винаги успял
да задържи желязни свойте нерви.
Единственият предизвикал тази война,
единственият не пролял и една сълза,
единственият, който не направи никакви жертви,
единственият, убил чуждите надежди.
Единственият, който
жела, игра,
уби и победи!
© Галина Всички права запазени