9.02.2006 г., 13:07 ч.

Една истинска любов 

  Поезия
809 0 0

Очите ви казват-Обичате се,
сърцата ви шепнат-Копнеете да сте заедно,
цветята ви обсипват-Един за друг сте,
телата се привличат-Обичате живота...

Една любов светла пламна между вас,
една любов изпълнена със чувства,
една любов-мечтаната от всички.
Ах,обичате се,съдбата ви събра...

Обичам те!И се радвам че си щастлив.
А ти си щастлив,когато си със нея.
Обичах те!Обичам те!Ще те обичам!
И ще си остана с това-Обичам те,но ти си щастлив със нея...

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??