6.06.2008 г., 9:34 ч.

Една жена - изкуство 

  Поезия
542 0 6
По дяволите всяко чувство,
всеки трепет и любов...
Една жена - изкуство,
да сетиш последния й зов.
По дяволите мъдростите стари,
на просяк под дъжда,
музикантите не струват,
щом под музиката им тъжа.
Търговците са грозни,
с лъжи любов купуват,
сергиите помпозни
в обещания скъпи плуват.

Всички карти са на масата.
Царицата е в шах.
От бодли се счупи вазата,
за любов аз престарях.

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??