Една жена на 50,
Не паднала на колене,
Не искала любов да проси,
Напусна без любов дома си.
Щом няма доблестен съпруг,
Напусна го да търси друг.
Да я дарявя с нежност, ласка
Да е открит, а не със маска.
Дали нормално е това:
Любов да търси таз жена?
Навършва скоро 50,
А иска обич кат дете.
Дали ще има по света
Подслон, храна за таз жена?
Две благи думи да и кажат
и със любов да я накажат.
Дали е грешна таз жена -
посланница на любовта?
Мечтае в обич да умре
Една жена на 50.
© Нели Всички права запазени
Допадна ми вашето стихотворение и бих желала да направя клип по него. Ако сте съгласна, моля да ми пишете на elgi2010@abv.bg
Влезте във вибокс 7 и вижте клиповете ми. Потребител elgi2010
А що се отнася до жената на 50 - аз бих постъпила по-дипломатично. Много отдавна хората са го казали: "Мир вкъщи и любов навън!"
Желая ви здраве, лично щастие и много горещи емоции. Елжи